‘SOS eerste hulp’ zwangerschapsproducten van Earth Mama Angel Baby

Het populaire ecologische verzorgingsmerk Earth Mama Angel Baby heeft haar assortiment aangevuld met wederom een serie handige, puur natuurlijke producten voor tijdens de zwangerschap.  Drie verschillende producten waar je je zwangerschap (en de tijd erna) op de momenten of punten dat het niet helemaal loopt zoals je zou willen, snel wat aangenamer kunt maken. SOS  Tip Nr. 1 – Mint Herbal Lip Balm

Earth Mama Angel Baby denkt aan alles! Zelfs aan de droge lippen die je krijgt tijdens de bevalling. En dat is iets waar je liever niet over na wilt denken wanneer je hard werkt om je kleine engel ter wereld te brengen. Deze heerlijke toxinevrije lippenbalsem is vervaardigd uit calendula, sint janskruid en shea butter en bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen of parabenen!

SOS Tip Nr. 2 C-Mama Healing Salve

Het menselijk lichaam zou in staat moeten zijn om wonden te sluiten, huiduitslag en zelfs ontstekingen te verzachten, infecties te weren en littekens te vervagen. Maar helaas heeft het lichaam toch vaak behoefte aan een helpende hand vanuit de natuur. Speciaal samengesteld voor de keizersnede en andere chirurgische wonden, oude keizersneelittekens en striemen, ontstoken uitslag en brandwonden heeft Earth Mama, Angel Baby een revolutionaire, klinisch geteste, helende zalf gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten rijk aan vitamine C, etherische vetzuren en aminozuren. Kortom: alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede celregeneratie en wondheling.

SOS Nr. 3 No More Milk Tea

Robijn rood, mint en zeer verfrissend; No More Milk Tea is een mengsel van kruiden die traditioneel gebruikt worden om op natuurlijke wijze de productie van moedermelk te verminderen. Heerlijk als ijsthee of gewoon als een smakelijke warme kop thee. 
De No More Milk Tea bestaat uit salie, pepermunt en peterselie, ingrediënten die vaak gebruikt worden, zodra de melk niet langer gewenst is.  De hibiscusbloem geeft deze thee een voortreffelijk rijke smaak.

Extra SOS Tip: Happy Mama Spray

Happy Mama Spray is geluk in een flesje! Deze waanzinnige,verkwikkende aromatherapeutische spray bevat uitsluitend  puur etherische oliën en bloemextracten. Je kunt eventuele misselijkheid tijdens je zwangerschap bestrijden door een beetje van de Happy Mama Spray op je pols te spuiten. Ook praktisch;  spray het op je beddengoed, in de lucht of wanneer je een beetje extra blijdschap kunt gebruiken! Hij is bovendien perfect te gebruiken als Eau de Toilette. Alleen handig voor de zwangerschap? Nee, want deze bijzondere spray is o.a. ook uitermate geschikt tegen wagenziekte, evenals chemotherapie-misselijkheid.

Lees ook:Earth Mama Angel Baby: verwennerij voor nieuwe mama’s
Lees ook:Wie wint de titel ‘Mooiste Zwangere Buik van Nederland’?
Lees ook:Was ik nou links of rechts aan het borstvoeden?
Lees ook:Happy Belly’s: tweedehands positiekleding – hoe slim!
Lees ook:Frisdrank verkleint de kans op een zwangerschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>