De beste tips om je kind zo snel mogelijk te leren fietsen

Oh, wij zijn echt jaren en jaren bezig geweest om onze dochter Floor te leren fietsen. Het was iedere keer weer grote herrie als bleek dat ze zichzelf niet in evenwicht wist te houden. Dat was op zich niet onlogisch: ze stopte steeds met trappen. En ja…dan val je om. Vervolgens kregen wij de wind van voren, want we hadden haar niet goed genoeg vast gehouden vond ze. En dan begonnen¬† we weer opnieuw. Uiteindelijk kon ze voor het eerst echt los fietsen op haar zevende. En dat terwijl onze zoon nog geen vier was en al los fietste. Heb jij ook zo’n spook thuis dat weigert zich deze oer-Hollandse vaardigheid eigen te maken? Kijk dan even op De Telegraaf!

Lees ook:Steeds minder kinderen fietsen
Lees ook:Steeds meer kinderen fietsen slecht
Lees ook:Cursus leren fietsen zonder zijwieltjes
Lees ook:De scholen zijn weer begonnen!
Lees ook:De bof weer terug in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>