‘Leer kinderen al in de kleuterklas Engels’

Hoe jonger, hoe ontvankelijker voor een vreemde taal. Om die reden adviseert de Onderwijsraad al op de kleuterschool kinderen in contact te brengen met Engels of Frans. Ik weet het niet hoor… Hebebn ze het niet al druk genoeg met van alles en nog wat? Ook nog een vreemde taal leren? Hoe lang nog voor die kleine koppies uit elkaar knallen?

foto: de BBC cursus Engels van Muzzy

Scholen moeten kinderen al vanaf de kleuterklas Engels gaan leren. Dit adviseert de Onderwijsraad aan de Tweede Kamer. Nu krijgen vrijwel alle basisschoolleerlingen pas in groep zeven onderwijs in de Engelse taal. Lees het hele artikel over dit onderwerp in de Volkskrant. En geef hieronder vooral je mening over dit advies van de onderwijsraad.  

Lees ook:Ook andere basisschoollessen mogen in Engels, Frans en Duits worden gegeven
Lees ook:Engelse kinderen hebben het flink lastiger met taal dan Nederlandse kids
Lees ook:Engelse les voor driejarige kindertjes…
Lees ook:Computer slecht voor spraak- en taalvermogen kind
Lees ook:Do you speak English, todler? Kleuters leren vreemde taal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>