Voice Kids: waarom draait de jury niet voor Beau?

Wat een schattig ventje, die kleine 11-jarige Beau die met zijn Let it Go van Frozen naar mijn mening echt een topauditie weggaf. Nou, daar dacht de jury anders over. Ze vonden het wel mooi, maar net niet mooi genoeg om te draaien, tot opwinding van zo ongeveer heel Nederland. Ik raad het mannetje aan het volgend jaar gewoon nog een keer te proberen. Het talent is er zeker!

Lees ook:Er moet veel meer gedraaid worden bij een stuitligging
Lees ook:Sint Maarten 2006 naar tevredenheid afgesloten
Lees ook:Peuter-DJ verovert de wereld met z’n gedraai!
Lees ook:Sneller zindelijk met de plaskalender
Lees ook:5-jarige Heavenly Joy verplettert jury America’s Got Talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>