Dochter Katie Holmes en Tom Cruise verwend nest

Katie Holmes’ dochter Suri Cruise is volgens haar moeder heel erg georganiseerd, vooral als het om het maken van een verlanglijstje voor Kerstmis gaat, lees ik op nu.nl.  “Als eerst staat op de lijst: ‘ik wil een hondje’, dan staat er vervolgens dat ze een halsbandje voor haar puppy wil, om daarna aan de Kerstman een paar schoenen voor het hondje te vragen”, aldus Holmes. Nou, lieve medemoeders in Nederland… Dan hebben wij het toch maar makkelijk met onze Bart-Smit-knipselkranten, niet? “Ze weet dus ontzettend goed wat ze wil. Ze is erg georganiseerd. Het is nu voor mij onmogelijk om niet aan de wensen te voldoen, omdat al haar wensen met elkaar verbonden zijn. Geef je een cadeau niet, dan krijg je vervolgens een jaar lang te horen dat het voor haar verpest werd.”

Wij noemen zoiets ‘verwend nest’.

Lees ook:Jan Smit heeft een dochter: Emma!
Lees ook:Dochter Tom Cruise en Katie Holmes lanceert kledinglijn
Lees ook:Eenhoorn wint Boekenpauw met ‘Het hondje dat Nino niet had’
Lees ook:Zoomer: energieke dalmatiër als (speelgoed)familiehuisdier.
Lees ook:Red-Rag heeft te gekke herfst & wintercollectie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>