Kinderen maken Doutzen Kroes succesvol model

Daar waar wij gewone moeders aftakelen na het krijgen van de kinderen, dankt Doutzen haar succes aan haar kids, stelt ze.  “Nu ik moeder ben geworden gaat het beter met mijn carrière dan ooit. Voor mij is dat echt het bewijs, als je gelukkig bent zien mensen dat, je straalt het uit”, zegt het 29-jarige model. Ze heeft grote successen beleefd in de afgelopen drie jaar, waarin ze onder andere het gezicht van L’Oreal Skincare, H&M, Emilio Pucci and Calvin Klein werd.“Ik heb altijd geweten dat schoonheid van binnen zit. Toen ik eenmaal een gezin stichtte, werd ik nog gelukkiger. En toen ik gelukkiger werd, kreeg ik meer grote klussen.” Het topmodel heeft samen met haar man Sunnery James twee kinderen. Hun zoontje Phyllon is drie jaar en zeven weken geleden beviel Kroes van dochter Myllena.

Lees ook:Kids maken ouders niet gelukkiger
Lees ook:Vaders vaker contact met zoons dan dochters na scheiding
Lees ook:Kleuters maken vrouwen ongelukkig
Lees ook:Ouders vergeten kind op vliegveld; waar zit dan je verstand?
Lees ook:Driejarige meisjes maken zich al druk over hun uiterlijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>