North West heeft eigen walk-inn closet én stylist!

Heel veel gekker moet het niet worden. Blijkbaar hebben deze mensen geld over en weten ze echt niet wat ze er mee moeten doen: Kim en Kanye West hebben een stylist ingeschakeld voor hun 1 jaar oude dochtertje North. Het zou ze sieren als ze met dat geld bijvoorbeeld kleertjes voor  kinderen kopen die het echt niet kunnen betalen. Maar nee… Investeer vooral in een kind dat al alles heeft. Tot op heden heeft moeder Kim voor de kleding van haar dochter gezorgd, maar nu North een van de meest gefotografeerde baby’s ter wereld is, wil ze dat haar dochter er perfect uitziet, vertelt een bron aan de Daily star. Zucht… Kim en Kanye hebben hebben een eigen walk-in-closet voor North laten bouwen.Volgens dezelfde bron zijn de initialen van North zelfs op de vloer van haar walk-in-closet geplaatst. Zucht zucht…
Onlangs werd bekend dat Nori haar eerste modellen klus heeft gehad voor het modeblad CR Fashion Book. Eerder poseerde North ook al al voor Vogue, maar dat was samen met haar ouders.

Lees ook:Dochter voor Kim Kardashian en Kanye West!
Lees ook:Baby Kim Kardashian heeft waxbeurt nodig
Lees ook:En de baby van Kim Kardashian heet…
Lees ook:WAT? Het de baby van Kim Kardashian & Kanye West ‘North?’
Lees ook:Vrouw bevalt van dochter en komt met zoon thuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>