Anouk zingt ‘Klap eens in je handjes’ voor baby Sion

Och zo leuk! Op dit filmpje zingt Anouk voor haar vier maanden oude baby Sion. Wat een lachebekje is dat! Anouk zingt ‘Klap Eens in je Handjes’ voor hem. Een schot in de roos, zo blijkt. Het is nog altijd onbekend wie de vader is van de kleine Sion. Eerder deze week ging nog het gerucht dat Orfeo Bouman de vader zou zijn, maar dat werd al snel door Bouman zelf ontkracht. Wat maakt het ook allemaal uit. Als het kindje maar lacht!

Lees ook:Baby Sion van zangeres Anouk ‘tv-verslaafd’
Lees ook:Baby Sion van Anouk schatert het uit
Lees ook:Ja hoor…vijfde (!) kind voor zangeres Anouk
Lees ook:Geen baby voor Justin Bieber
Lees ook:Zes miljard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>