Zo lief is het Nederlands Elftal met hun kinderen

Nog even en dan begint het gelazer weer: voetbal. Wij vrouwen gaan er natuurlijk bijzitten om de gezelligheid, want over het algemeen begrijpen we niet zo heel erg veel van het spelletje. Misschien vind je het een stuk leuker als je weet hoe de mannen die over het groene gras rennen er als vaders uitzien. Surf dan even naar Cosmopolitan, want daar hebben ze de allerleukste foto’s van ‘onze’ mannen met hun kinderen neergezet!

Lees ook:Lente in de kop
Lees ook:Tikke Takke Tonen
Lees ook:Mannen moeten het vader-worden niet zo lang uitstellen
Lees ook:Kinderen van oudere vader lelijker…
Lees ook:AZZA by KIK*KID: stoer tienermerk met vleugje hip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>