Lieke van Lexmond krijgt een kindje!

Groot nieuws! Na een jarenlange strooptocht langs alle miljonairs van Nederland, heeft Lieke van Lexmond nu iemand gevonden aan wie ze voor altijd verbonden zal blijven. Ze is namelijk zwanger van haar meest recente verovering. En we hebben het niet uit een derde of vierdehand: Lieke heeft het laten weten via haar Facebookpagina. “We voelen ons gezegend en dankbaar om jullie te laten weten dat we een baby krijgen”, aldus Van Lexmond. Aan RTL Boulevard heeft ze inmiddels laten weten nu vier maanden zwanger te zijn.De 31-jarige presentatrice voegde daar aan toe nog nooit eerder zo gelukkig te zijn geweest. “Het is nooit beter geweest. Wat Bas en ik hebben is met niks te vergelijken, het geeft het gevoel van thuiskomen.”

Lees ook:Lieke van Lexmond bevallen van…hoe heet ie???
Lees ook:Lieke van Lexmond krijgt een zoontje!
Lees ook:Lieke van Lexmond: kind in draagzak op de fiets, onverantwoord?
Lees ook:Ja hoor…vijfde (!) kind voor zangeres Anouk
Lees ook:Vrouw baart 18e kind (en het is waarschijnlijk niet de laatste!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>