En de baby van Kim Kardashian heet…

…nou zeg het maar! En je kunt er nog geld op inzetten ook, want diverse wedkantoren hebben er een lucratieve business aan, dat het nog niet bekend is hoe de vorige week geboren dochter van Kim Kardashian en Kanye West heet. Ik waag me er niet aan. Iets zegt mij dat het een ontzettend ingewikkelde naam is, waar je toch nooit op komt en waarvan je vooral denkt: hoe kun je het je kind aandoen! Maarre…jullie een idee? Kleine hint: de naam zal zeer waarschijnlijk met een K beginnen. Traditie…

Lees ook:De tien regels van een peuter
Lees ook:Babygadgets; daar maken aanstaande vaders zich druk om!
Lees ook:Wat te doen als je kind met het rapport voor je neus staat?
Lees ook:Franse kinderen ernstig ziek door hamburgers Lidl
Lees ook:4Muurstickers Anne Claire Petit: geweldig in de kinderkamer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>