Kledinglijn voor kinderen door Brad Pitt en Angelina Jolie

Blijkbaar hebben ze nog niet genoeg te doen in huize Jolie-Pitt, en dus gaan Angelina en Brad lekker samen kinderkleren ontwerpen. Ik zeg alleen maar: PFFF…. Maar, wat er dan wel weer goed aan is, is dat de opbrengst van de kleding naar de Jolie-Pitt Foundation gaat. De Foundation schenkt geld aan verschillende goede doelen. Zo hebben zij in januari een miljoen dollar geschonken aan de slachtoffers van de ramp in Haïti.  Het stel zou geïnspireerd zijn geraakt door de favoriete kledingstukken van hun kinderen.

Lees ook:Ook prins Laurent verkoopt foto’s duur -of toch niet?
Lees ook:Vader Brad Pitt profiteert niet
Lees ook:Ook kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt zijn heel gewoon
Lees ook:Hoe erg: geld verdienen aan ‘zieke kinderen’
Lees ook:Suri Cruise mag zich The Hottest Todler noemen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>