Baby voor Doutzen Kroes

Over een half jaar krijgt de wereld er een hele mooie baby bij, zo lijkt het… Doutzen Kroes krijgt namelijk een baby. En zo’n prachtige vrouw moet wel een mooi kind krijgen. Doutzen is zwanger van haar vriend Sunnery James, zo meldt De Telegraaf. Wat een feest! Van harte hoor…

Lees ook:Blij babynieuws: Doutzen Kroes’ dochter is geboren!
Lees ook:Baby voor Doutzen Kroes?
Lees ook:Doutzen Kroes dolgelukkig met dochter
Lees ook:Sneak Preview baby Doutzen Kroes
Lees ook:Kinderen maken Doutzen Kroes succesvol model

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Baby voor Doutzen Kroes

  1. Marja

    Ze kan dan wel een mooie baby krijgen maar die van mij blijft de allermooiste ;-) Enne ze kan ook wel een lelijk kind krijgen hoor! Wij zijn thuis ook met 2 knappe en 1 lelijke (ik zeg niet wie de lelijke is hihi) Het kan dus alle kanten op gaan!

      /   Reply  / 
  2. Wade Patridge

    Baby voor Doutzen Kroes | Kinderspul is a fairly good article. I simply stumbled upon your blog and needed to say that I’ve really loved reading your blog articles. Any way I’ll be getting your feed and I hope you post again soon.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>