Dochter voor Wendy van Dijk

Ik krijg er altijd wel een beetje een blij gevoel van als ik hoor dat iemand met een zoon er een meisje bij krijgt. Of omgekeerd. Want het is zo leuk; van allebei wat. En nu hebben we dat leuke nieuws van Wendy van Dijk. Zij krijgt namelijk een meisje. Een van de dochters van Erland Galjaard zou dit althans geschreven hebben op haar Hyves-pagina. Kort daarna werd het bericht verwijderd. Maar wij geloven het uiteraard!Wendy heeft al een 6-jarig zoontje Sem uit haar vorige relatie met Xander de Buisonjé. “Sem zei: jij mag een meisje, dan wil ik een broertje bij papa”, vertelde Wendy toen ze haar zwangerschap wereldkundig maakte. Buisonjé deed in september al uit de doeken dat hij en zijn vriendin Sophie een zoon verwachten. Erland heeft twee dochters uit een vorig huwelijk. In augustus werd bekendgemaakt dat de 38-jarige Van Dijk ruim drie maanden zwanger is van haar vriend, RTL 4-programmadirecteur Erland Galjaard.

Lees ook:Wendy van Dijks dochtertje heet…Lizzy!
Lees ook:Baby voor Wendy van Dijk!
Lees ook:Medisch Nederland bozig op blije Wendy van Dijk
Lees ook:Aukje van Ginneken bevalt van dochter Josje
Lees ook:Let’s cuddle met Lulujo: prachtige hydrofiel babydoeken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dochter voor Wendy van Dijk

 1. Lia

  Beetje onzin dat van ieder geslacht één blijere gevoelens opwekt dan wanneer Wendy weer een jongen had gekregen. Toen mijn tweede op de echo een jongen bleek te zijn, vroegen sommige mensen in weliswaar bedekte termen of ik niet liever een meisje had gehad… natuurlijk niet! Twee van hetzelfde geslacht is minstens net zo leuk als van allebei wat; ik zie in mijn omgeving namelijk wel dat twee broertjes of twee zusjes qua spelen en interesse meer met elkaar hebben dan een broer en een zus.

    /   Reply  / 
 2. VanVan

  waar slaat dat nou op ? Van allebei wat !
  Huh !? Ik heb 2 zoons en zou niet anders willen eerlijk gezegd. We denken inmiddels aan een derde en iedereen heeft daar wel een mening over. Vooral dat we dan maar wel een meisje “moeten” krijgen. Waar gaat dit over ?
  Net als vriendinnen van mij die een zoon en dochter hebben en graag een derde kindje willen. Die krijgen al net zoveel commentaar. Want ze hebben er toch al van allebei 1, dus wat willen ze nog meer ??? Gaat het er niet om of het kindje in goede gezondheid op de wereld komt ? Het geslacht heeft mij nog nooit een drol uitgemaakt. Als mijn derde weer een zoon wordt en gezond is, dan ben ik de gelukkigste moeder ter wereld.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>