Jan Smit wordt vader…

Althans, daar gaat heel Volendam inmiddels vanuit. Het gonst in het vissersdorp van de geruchten en waar rook is, is wat mij betreft vuur. Jan Smit vader… Ik vind het zelf nog zo’n kind (of in elk geval, het was nog niet zo heel lang geleden een kind…)! Maar goed, het zou wel inhouden dat we er in Nederland een celebbaby bij krijgen. Vooralsnog wordt niets ontkend en niets bevestigd. We moeten dus afwachten tot Jan en Liza het blijde nieuws naar buiten brengen. Hou de roddelbladen en RTL Boulevard dus goed in de gaten!

Lees ook:Wie is verantwoordelijk voor de rekeningen van jouw kind?
Lees ook:Geniet van de laatste avond wintertijd, ouders…
Lees ook:Ja hoor…vijfde (!) kind voor zangeres Anouk
Lees ook:Inleiden na gebroken vliezen niet de beste optie
Lees ook:Kijk uit met kinderen en ijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>