Wat een leuke geboortevlag!!!

Ze zijn vaak spuug, en spuuglelijk, de slingers, vlaggen en andere ooievaarachtige aankondigingszaken die je bij de geboorte van een kind aan je deur kunt hangen. Maar nu kom ik iets tegen waar je als het goed is helemaal achter kunt staan! Hang en vlag uit met de afbeelding van het geboortekaartje! Dat ziet er een stuk gezelliger uit! Te koop bij Lief, Leuk & Eigen.

Lees ook:Lief Leuk & Eigen komt met muursticker van geboortekaartje
Lees ook:Leer je kids meer over de wereld met het Wat & Hoe Kids Wereldvlaggen stickerboek
Lees ook:Nieuwe collectie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen
Lees ook:Tsjip geboortekaartjes lanceert nieuwe website
Lees ook:Bulbby bedrukt bijna alles voor je kind!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>