Jools Oliver, van Jaimy ja, acht uur na bevalling weer in skinny

Jools Oliver acht uur na bevalling van dochter weer in skinnyjeans, lees ik en ik voel een steek van jaloezie. Waarom zij wel en lijken wij gewone moeder er zoveel problemen mee te hebben. Ik klik door naar de pagina’s waar de foto’s van deze powermom opstaan. Gelukkig…ze zijn niet zo rooskleurig als de kop me deed denken. Integendeel. Zo kan ik ook acht uur na mijn bevalling weer in een skinnyjeans! Ze lijkt nog wel hoogzwanger! Kijk en voel je een stuk minder slecht dan na het lezen van de kop…

Lees ook:Zwangere vrouwen moeten eigen parkeerplaatsen krijgen
Lees ook:Kaal meisje maakt ontzettend dapper filmpje over pesten
Lees ook:Hoe word je weer fit na je bevalling? Met dit boek!
Lees ook:Octomum ‘ik heb mijn leven verpest’
Lees ook:Moeder twittert zich suf tijdens haar bevalling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>