Suri Cruise mag zich The Hottest Todler noemen!

De tweejarige Suri, dochter van acteurs Tom Cruise en Katie Holmes is de meest bekeken peuter ter wereld en hiermee verslaat de kleine meid de winnares van vorig jaar, Shiloh Jolie-Pitt. Of ze blij moet zijn met deze titel… Ik weet het niet. Een normaal leven zal ze in elk geval nooit gaan leiden!Shiloh, de tweejarige dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt, staat nu op plaats 2, haar één jaar oudere zusje Zahara op 3 en haar vierjarige broertje Pax op 4.

Het tijdschrift Forbes stelde de lijst, Hollywood's 10 Hottest Tots, onder meer samen op basis van de aandacht die de kinderen kregen in de media en op internet. Suri werd verreweg het meest genoemd in weblogs en kwam voor in 1300 nieuwsberichten.

In de top tien staan verder onder meer Sam Alexis Woods (de dochter van golfkampioen Tiger Woods), Matilda Rose (dochter van de overleden acteur Heath Ledger), David Banda (het door Madonna en Guy Ritchie geadopteerde jongetje) en Sean Preston Federline (de zoon van Britney Spears).

Lees ook:Dochter Tom Cruise en Katie Holmes lanceert kledinglijn
Lees ook:Helaas pindakaas: geen kledinglijn voor Suri Cruise
Lees ook:Kinderkledinglijn van Katie Holmes in de maak
Lees ook:Suri Cruise jongste meisje op Glamourlijst best geklede vrouw
Lees ook:Zie hier de beroemdste tweeling ter wereld (Angelina Jolie & Brad Pitt)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>