Amalia is alweer drie en paps maakt foto’s

Wat een feest, Prinses Catharina-Amalia viert vandaag haar derde verjaardag. De oudste dochter van kroonprins Willem Alexander en prinses Máxima geeft haar feestje in Villa Eikenhorst in Wassenaar. Dit is de laatste verjaardag die het gezin met zijn vieren viert. In april krijgen Amalia en haar zus Alexia er een broertje of een zusje bij. Wat zal zo'n prinses nou krijgen? Een Dora-pop? Tickle-me Ernie-extreme? Prinsessenschoentjes (toch wel favoriet bij de overige drie-jarigen…) Hoe 'gewoon' is zo'n feestje nou? En dan tot slot nog een korte vraag: wat hebben die kinderen in hemelsnaam aan? Hoe lang is de tijd daar stil blijven staan? Het heeft wel een beetje een Tiroler-uitstraling…

Lees ook:Vandaag zijn er twee prinsessen jarig!!!
Lees ook:Hieppp maakt eerste verjaardag baby onvergetelijk
Lees ook:Maxima geeft Nederlandse kinderen cadeautje
Lees ook:Imp & Elfs; helemaal terug van weggeweest
Lees ook:Theater Terra presenteert familiemusicals: Kikker is Jarig en Ali Baba en de 40 rovers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>