Nieuw van Tumble ‘N Dry Tumble ‘N Dry Zero voor de allerkleinsten

Schermafbeelding 2015-12-08 om 14.42.12Tumble ’N Dry introduceert een nieuwe collectie voor de allerkleinsten; Zero. Zero gaat geen hip printje uit de weg en schuwt geen kleur, want zeker baby’s hebben recht op fashion! Denk aan stoere all-overprints, fancy tekstprints, hippe onesies en fijne overslagrompers. Van maat 50 t/m 68 is het één en al moois en comfortabels!

De newborn collectie is opgezet naast de bestaande lijnen Lo, Mid en Hi. Zero kenmerkt zich door frisse kleuren te combineren met een zachte en perfect fit. Zeker de onsies zijn een absolute musthave. Grafische all-overprints en grappige animal all-overs trekken de aandacht. Voor de jongens combineer je stoere outfits in dekleuren donkerblauw, grijs melee en wit. De meisjes stralen in fris mint en zacht roze. Fijne newborn artikelen als overslag rompers, onsies, mutjes en leggings zijn goed te combineren met stoere en fancy sets.

Met Zero biedt Tumble ’N Dry een zeer complete lijn, waar je niet alleen goed terecht kunt om de kasten van je newborn mee te vullen maar waar je ook de betere kraamcadeaus kunt vinden. De Zero items variëren tussen € 9,95 en € 29,95. Fris, stoer en trendy zijn de keywords voor deze collectie.

Lees ook:Warme winterkleuren zorgen voor een frisse wintercollectie bij LCEE
Lees ook:Tumble ‘n Dry gebruikt de wereld als inspiratiebron
Lees ook:Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten
Lees ook:Vintage Cowboys lanceert wintercollectie voor stoere jongens
Lees ook:Mooie breisels in de nieuwe wintercollectie van Tuuf’s World

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>