Hier is de wintercollectie van LoveStation22!

Met deze wisselvallige zomer zijn lange mouwen niet meer weg te denken. Tijd voor de wintercollectie van LoveStation22! Deze collectie kenmerkt zich door comfortabele pittige jurkjes, longsleeves, furry bolero’s, pants en een jumpsuit. De in het oog springende kleding van LoveStation22 is uiteraard ook dit keer geïnspireerd op de natuur. Aanwezige dierenprints komen terug als placement print op de kleding, maar ook als verfijnde all-over-print op de diverse stoffen.

De wintercollectie kenmerkt zich door zachte en vrolijke kleuren als winter pink, mint, neon coral in combinatie met verschillende tinten grijs.  Maar ook zwart en wit nemen een prominente plek in. Verfijnde tricot in combinatie met leatherlook en furry details maken de collectie opvallend. Met uitgesproken details als gevlochten ceintuurs, zichtbare stiksels en opvallende leggings worden meisjes (en hun ouders) van deze collectie gegarandeerd weer heel blij!

De collectie loopt van maat 92 tot en met 152 en is inmiddels bij een behoorlijk aantal winkels in Nederland te vinden. Alle kleding is in limited edition geproduceerd, dus wees er snel bij als er iets is dat je echt móet hebben…. In de maanden augustus, september en oktober komen er steeds nieuwe items bij in de winkels.
De prijzen van deze collectie zijn heel vriendelijk – de jurkjes uit deze winter serie hebben een verkoopprijs van € 29,95 tot € 39,95, en de geweldig gave jumpsuit kost €44,95.

Het Nederlandse meisjesmodemerk LoveStation22 bestaat nu ruim 1,5 jaar. Een jaar waarin dit stoere merk voor avontuurlijke meisjes een vliegende start heeft gemaakt. Inmiddels dragen duizenden meisjes de door de natuur geïnspireerde kleding en met tientallen (inmiddels ook buitenlandse) verkooppunten en vele volgers op social media is het merk bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse kledingmarkt. LoveStation22 doneert – samen met haar winkeliers – voor elk kledingstuk dat wordt verkocht een vast bedrag aan het WereldNatuurFonds.

Lees ook:Doneer je knuffeldieren en spaar je Lovestation 22-outfit bij elkaar!
Lees ook:Stoer en elegant met kinderkledingmerk WILD
Lees ook:New brand SuperRebel KidsGear stookt het vuurtje op deze winter
Lees ook:Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten
Lees ook:Zo bescherm je je kind…als de zon ooit weer doorbreekt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>