Warm de winter in met de nieuwe collectie van Beebielove

Samen bij de open haard, met een boek of een spel, en een grote kop warme chocomel met slagroom. Beebielove maakt je warm voor het koudste seizoen van het jaar. Met zachte warme breisels, soepele stoere denims, heerlijke jerseymaterialen en frisse winterse kleuren. Welkom in ons winterse bos!  De stoere jongenscollectie van Beebielove mag er zijn. Heerlijke borgvesten in grijs en denim, hippe joggingbroekjes en denims, en baseball vestjes in bordeaux en blauw. In de jeans en houtakkers blouse staan de boys hun mannetje. Mooie shirts met een slub-effect zorgen voor een speelse twist. Bordeaux, antraciet, oranje en navyblauw zijn de kleuren voor deze winter. Nieuw in deze collectie is het tye dye effect. De wovenpants broekjes van Beebielove hebben een goede kwaliteit en zitten erg comfortabel en deze verkrijgbaar in te kekke kleuren.

Meisjescollectie
Ook de meiden kunnen hun hart ophalen aan deze collectie, met o.a. prachtige fotoprints van uilen en hertjes en een glansrol voor de kleuren zacht roze, antraciet, roze rood en navyblue. Natuurlijk zijn er de vertrouwde sweatjurkjes, zachte shirts (met strikje!) en treggings in grijze denim en vintage flowerprint. Eyecatchers van deze collectie zijn de bohemian vestjes in grijze jogdenim en ibizalook. Superkek zijn de multi winterprints op het satijnen rokje en de winterjas. De knit vesten met bouclé effect houden je heerlijk warm, net als het harige bontgiletje; een ware musthave van super zachte materialen voor de Beebielover en easy te combineren met de gehele collectie.

Voor de allerkleinsten
Ook voor de allerkleinsten is de collectie winterproof. Vrolijke alloverprintjes met hertjes en dots, schattige drollenvangertjes in roze en multiprint, heerlijk gebreide borgvestjes en sweatvestjes in denim. Ook hier sieren uiltjes en hertjes de shirts en de hippe jumpers. Nieuw zijn de jurkjes met kanten plissé onderaan.
Voor de jongens draait het om de kleuren zachtblauw, navy en rood. In deze collectie zijn mooie slub effecten en tye dye technieken gebruikt. Fijne broekjes, stoere sweatvestjes en een heerlijk baseballvest. Klassiek en toch eigentijds, comfortabel en van een goede kwaliteit en om niet te vergeten tijdloos. Let the winter begin!

Lees ook:Gave en vooral comfortabele jogdenims van Beebielove
Lees ook:Warm de winter in met Mundo Melocotón
Lees ook:De winter van Retour Jeans is gevarieerd en kleurrijk
Lees ook:Nieuw in Nederland Mundo Melocotón: praktisch, comfortabel, draagbaar, kleurrijk én betaalbaar!
Lees ook:Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>