New brand SuperRebel KidsGear stookt het vuurtje op deze winter

SuperRebel Kidsgear gaat vlammend van start met haar eerste AW15 collectie voor kids, die vanaf nu in de winkels ligt. Deze uitgesproken, stoere collectie geeft kinderen de perfecte toolkit om jezelf binnen no-time in een SuperRebel om te toveren. Kidsgear laat de vonk overslaan tussen kids en kleding. De collectie voor aankomende winter laat hen leuke extraatjes ontdekken. Zo zijn er kleine, stoere items verstopt in en tussen de kleding waarmee ze hun outfit en look kunnen aanpassen. Er zijn patches die je zelf kunt aanbrengen, tattoos en duivelsoortjes die je – als je er zin in hebt – uit een capuchon kunt trekken. Zo worden de kinderen getriggerd hun persoonlijkheid te uiten. Niet alleen kids worden warm van de collectie, ook de ouders zullen deze collectie met mooie basics en leuke twists zeker kunnen waarderen. SuperRebel KidsGear staat bol van de statements. Volledig in lijn met de belevingswereld van kinderen; ongecompliceerd, expressief, maar scherper dan ooit te voren. Een stoer merk voor jongens en meisjes.

SuperRebel KidsGear is ontstaan als samenwerking tussen kinderkledingspecialisten, BRNDWRKS en de merkenbouwers van creative agency SuperRebel.com. Samen bedachten ze vanuit hun eigen expertise een sterk merk voor stoere kinderkleding waarvan de eerste collectie, die van AW15, nu in de winkels ligt. Linda van de Wiel, Brand Manager bij SuperRebel voegt toe: “SuperRebel is een merk dat altijd op zoek is naar nét dat beetje extra. Datgene wat van een rebel een SuperRebel maakt. Dat zie je in de kleding terug in de afwerking en de knipoog die je in elk item zult terugvinden.”

Get it here
De eerste SuperRebel KidsGear collectie is voor jongens en meisjes van 2-10 jaar (maat 92 – 140) voor het seizoen herfst-winter 2015. De kleding is o.a. verkrijgbaar op de volgende adressen:

Ko&Flo, Oosterhout
kinderkleding-tekoop.nl
KIXX-online.com
Olliewood.nl

Lees ook:SuperRebel KidsGear vlammend van start met eerste collectie AW15
Lees ook:Hier is de wintercollectie van LoveStation22!
Lees ook:Chaos-and-Order: super leuke kleding voor de kinderen…..en voor papa en mama!
Lees ook:Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten
Lees ook:Blond&Blond: funky kleding voor stoere kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>