Drie Stokke-producten voor een onvergetelijke zomer met je gezin

De zomer is finally here! Binnenkort zullen veel gezinnen hun koffers pakken voor een gezellige vakantie in Nederland of over de grenzen. Los van zonnebrandcrème, luchtige kleding en andere reisaccessoires is het belangrijk goed bepakt en bezakt op reis te gaan waarbij Stokke de ideale reisgenoot voor jouw gezin is. De Stokke® MyCarrier™ Cool is de ademende draagzak waarmee warmte en transpiratie verdwijnen en op deze manier beide lichamen aangenaam koel blijven. Ideaal voor degenen die onder zomerse omstandigheden een baby op hun rug of buik willen dragen. De draagzak heeft een optimale luchtventilatie en voert snel vocht af. Je baby en jij blijven op deze manier aangenaam koel. Voor de baby is de “Happy Hips”-positie, de brede zit waarbij de rug, billen en bovenbenen worden ondersteund, van wezenlijk belang. En voor de ouders zijn de ergonomisch ontworpen tailleband, het basisframe en de schouderbanden uitermate comfortabel waardoor de rug niet wordt overbelast. Heb je een leuk vakantieadres gevonden, maar hebben ze daar geen babybadje voor je kindje? Dan biedt de Stokke® Flexi Bath® uitkomst. Het is een opvouwbaar babybadje dat je van de geboorte tot vier jaar kunt gebruiken. Het ruimtebesparende ontwerp is makkelijk op te bergen en is zeer gemakkelijk in gebruik. Heel praktisch voor onderweg. Gebruik hem binnen en buiten in de tuin of op het strand. De optionele Stokke® Flexi Bath® Newborn Support geeft extra steun en is comfortabel voor pasgeboren baby’s.

Op reis neem je graag je complete kinderwagen mee. Maar hoe zorg je ervoor dat deze alle hordes van bagagebanden op (inter)nationale vliegvelden overleeft? De Stokke® PramPack™ is een universele reishoes voor wandelwagens die een optimale bescherming biedt wanneer je met het vliegtuig reist. Deze beschermhoes is licht, verrijdbaar en eenvoudig in het gebruik. Dankzij het vernieuwende ontwerp in een universele maatvoering is het product geschikt voor alle soorten kinderwagens (99%).

Over Stokke AS
Stokke, opgericht in het Noorse Ålesund in 1932, begon als producent van ergonomisch meubilair voor volwassenen. Het eerste product dat zich op kinderen richtte, werd in 1972 gelanceerd – de iconische Tripp Trapp®, de kinderstoel waarvan er inmiddels wereldwijd meer dan negen miljoen zijn verkocht, blijft een van de belangrijkste producten in het hedendaagse Stokke-assortiment.

Sinds 2006 richt Stokke zich uitsluitend op kinderproducten in de segmenten kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, textielcollectie en babykamermeubelen. Vandaag zet Stokke een lange traditie voort met het ontwerpen van elegante en duurzame producten. Deze producten stimuleren de interactie tussen ouder en kind en bevordert een gezonde ontwikkeling voor een compleet nieuwe generatie.

Drie generaties van de familie Stokke waren eigenaar en leidden het bedrijf tot 2014. Het bedrijf is nu in handen van NXMH, een investeringsmaatschappij gevestigd in België, eigendom van NXC in Zuid-Korea. NXC is de grootste aandeelhouder binnen de NEXON Corporation. De Stokke-collectie wordt wereldwijd gedistribueerd onder het handelsmerk Stokke® door geselecteerde retailers in meer dan 60 landen.

Lees ook:Lekker spatteren in een roze Stokke® Flexi Bath®!
Lees ook:Keep it cool met Stokke® MyCarrier™ Cool
Lees ook:Hoe handig: een opklapbaar badje van Stokke
Lees ook:Stokke ontwerpt duurzame producten die met je kind meegroeien
Lees ook:Stokke® maakt met de Stroller Summer Kit de zomer lekker licht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>