nOeser komt met Wonder in the Widl, een té leuke babycollectie!

Wel eens een zebra en tijger samen tikkertje zien doen? Of een wasbeer en koala verstoppertje zien spelen? Dan is het zeker de moeite om het vrolijk Nederlandse babymerk nOeser eens van dichtbij te bekijken. Met de collectie “Wonder in the Wild” haakt nOeser met een knipoog in op de tropische trend van deze zomer. Opvallend zijn de baggy broekjes. Niets geen strakke jeans, maar een heerlijk luchtig en grappige broekje met toffe print. De stof is van heerlijk zacht biologisch katoen. Naast baggy broekjes biedt de collectie o.a. truien, jumpsuits, rompers, slaapzakjes, slabbetjes en alles wat de allerkleinste in hun garderobe nodig hebben. De unisex collectie is verkrijgbaar in 50/56 – 86/92. I LOVE IT!

Lees ook:Kijk eens wat een koddige nOesercollectie!
Lees ook:nOeser: wat een geweldig gaaf kindermerk!
Lees ook:Shop vanavond de nieuwste collectie van nOeser (vanaf 19.30 uur)
Lees ook:Leuk kindermerk uit Australië: Baobab!
Lees ook:Wegdromen onder het toffe beddengoed van Kidswithflair!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>