Gave en vooral comfortabele jogdenims van Beebielove

Wie wil dat niet? Je kleine in een stoere denim. Maar de broekjes zijn vaak zo stijf en bewegen erin is echt niet comfortabel. Gelukkig heeft Beebielove jogdenims in haar collectie; de look van stoere denims, maar dan net zo comfortabel als joggingsbroeken! Ik ben er een ontzettende fan van! Voor meiden zijn er stoere broekjes in frisse kleuren met knoopsluiting. De gevlochten broeklussen en opvallend afgewerkte broekzakken geven de denims een stoere en hippe uitstraling. Is de broek iets te lang? Een tof bloemenrandje verschijnt als je de pijpen een slag omslaat.Ook voor boys heeft Beebielove comfortabele jogdenims in haar collectie. Ga deze zomer voor een stoere witte of rode denim met opvallende bedrukking op de kontzakken. Leuke bijzondere details zijn de gestreepte omslag in de pijpen en bedrukking op een van de broekspijpen.

Deze jogdenims zijn zeker een musthave voor de zomer!

Lees ook:Warm de winter in met de nieuwe collectie van Beebielove
Lees ook:Mooie breisels in de nieuwe wintercollectie van Tuuf’s World
Lees ook:De winter van Retour Jeans is gevarieerd en kleurrijk
Lees ook:Een zomer vol strikjes en autoraces met Tuuf’s World
Lees ook:IKKS Junior is jarig (25!) en viert feest!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>