Zo droog je het natte haar van je kleuter heel eenvoudig!

Alle ouders herkennen het wel: het duurt eeuwig voordat de lange, natte haren van hun kleuter droog zijn met als gevolg een koud hoofdje, natte kleding of nat hoofdkussen. Moeders lossen dat bij onszelf op door voorover te hangen en via onze nek een handdoek in ons haar te draaien. Dat lukt echter bij onze kleuters meestal niet zo makkelijk.  Nu wel, met de CuddleTwist van het Engelse merk CuddleDry. Dit handdoekje is al voorgevormd waardoor je het rechtop staand over het hoofdje van je kind legt, haren er aan de achterkant instoppen, indraaien en gedraaid bovenop vastzetten met het daarvoor bedoelde elastische haakje. Klaar is Kees.
De CuddleTwist is gemaakt van een mix van katoen en bamboe met een groot absorbtie vermogen.  Na gebruik gemakkelijk boven de verwarming te dogen hangen voor een volgend gebruik.
Verkrijgbaar in het wit met een witte bies of wit met roze gestipte bies. Verkrijgbaar vanaf 14,25 oa bij Bol.com

Lees ook:Verlicht de kamer van je kind met een naamlamp!
Lees ook:Spaar voor kaartjes voor de bioscoopfilm Mees Kees
Lees ook:Hoe een grapje met je kind in een wasmachine kan ontsporen
Lees ook:Minder televisie kijken: hoe doe je dat?
Lees ook:Beschermd de zomer in met Polarn O. Pyret

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>