Bumba bad- en verzorgingslijn: té lekker en leuk voor je kleintje!

Ouders weten van nature wat het beste is voor hun kleintje. De huid van baby’s is kwetsbaar en vraagt een speciale verzorging. De Bumba bad- en verzorgingslijn is met de grootste zorg ontwikkeld. Alle producten zijn dermatologisch getest en vrij van parabenen en kleurstoffen. Zo biedt onder andere de Bumba Wasmousse de babyhuid een uiterst milde reiniging voor in bad, helpt de Bumba badolie om uitdroging van de babyhuid te voorkomen, legt de Bumba Weer- en Windcreme een beschermend laagje op baby’s broze huid en zijn de verschillende Bumba doekjes met kamille- en aloë vera extract perfect voor het tussendoor schoonmaken van de zachte babyhuid!
De Bumba bad- en verzorgingslijn van Belgian Cosmetic Brands is verkrijgbaar bij de drogist.

Lees ook:Multilind Baby Care introduceert nieuwe producten
Lees ook:Nieuwe natuurlijke en organische babyverzorgingslijn van Sophie de Giraf
Lees ook:Echt waar; ook baby’s worden gefotoshopt
Lees ook:Op ontdekking met Bumba en de kleine Babilu!
Lees ook:Einde tijdperk gaatjes in tanden en kiezen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>