Nieuwe natuurlijke en organische babyverzorgingslijn van Sophie de Giraf

Sophie de Giraf, het populaire girafje uit Frankrijk, heeft sinds kort een eigen verzorgingslijn waarmee je je baby heerlijk kunt vertroetelen. Net als Sophie zijn de producten vrij van schadelijke stoffen en bestaan uit louter verantwoorde en organische ingrediënten. De verzorgingslijn bestaat uit onder andere een luxe verzorgende babyolie, een vochtinbrengende gezichtscrème, een hydraterende en ontklittende hair & body wash en een heerlijk schuimende badgel.
De Sophie de Giraf verzorgingslijn bevat 99,9% natuurlijke en organische ingrediënten en is gecertificeerd door ECOCERT. De producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor baby’s met een allergische of gevoelige huid. Het zachte huidje van je baby wordt verwend met natuurlijke ingrediënten als witte thee, tijm, lavendel, jojoba en abrikozenpitolie. Alle producten hebben een beschermende en heerlijk ontspannende werking.

De babyverzorgingslijn is ook verkrijgbaar als starter kit met daarin miniflacons gezichtscrème, bodylotion, babyolie en hair & body wash. Bij elke starter kit is bovendien een lief kaartje van Sophie de Giraf toegevoegd. De kit is ideaal om mee op reis te nemen of cadeau te doen!

Lees ook:Nieuwe natuurlijke en organische babyverzorgingslijn van Sophie de Giraf
Lees ook:Natuurrubberen badspeeltje van Sophie de Giraf
Lees ook:Mádara breidt verzorgingslijn voor kinderen uit
Lees ook:Wal-Mart lanceert make-uplijn voor 8 tot 12-jarige meisjes
Lees ook:Rauwkost-maaltijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>