Nieuwigheden voor Peppa Big!

Welke peuter en kleuter is niet dol op het aandoenlijke biggetje Peppa Big On Toy Innovation (BOTI) breidt dit voorjaar haar Peppa speelgoedlijn uit met een prachtige Peppa Speeltuin, Peppa is namelijk dol op buiten spelen, net als uw peuter of kleuter! Vanaf nu kunnen kleintjes met Peppa en haar vriendjes roetsjen van de glijbaan, dollen op de wip, plonsen in de vijver en schommelen op de schommel!  Peppa is een aandoenlijk biggetje van vijf jaar oud. Samen met papa, mama en kleine broertje George woont Peppa op de boerderij en beleeft ze allerlei leuke avonturen. Die avonturen zijn niet alleen te zien in nieuwe afleveringen op Nick Jr., maar vanaf nu kunnen de kleintjes samen met Peppa hun eigen avonturen beleven in de speeltuin!
Met Peppa op de schommel of liever met broertje George van de glijbaan? Peuters en kleuters beleven nu nog meer speelplezier met de verschillende onderdelen van een echte speeltuin. BOTI brengt dit voorjaar vier verschillende buitenspeelelementen uit: een glijbaan, een wip, een eendenvijver en een schommel. Samen zijn de onderdelen te combineren tot een waar speelparadijs voor urenlang speelplezier!

Consumentenadviesprijs:    €14,99
Leeftijd:                          Vanaf 3 jaar

Naast de Speeltuin reeks biedt BOTI een complete lijn van Peppa producten, bestaande uit:

•    Peppa Figuren (groot en klein)
•    Peppa Klaslokaal
•    Peppa Voertuigen
•    Peppa Verzamelpluche
•    Peppa en George pratende pluche
•    Peppa Speelhuis

Over Peppa
Peppa is een aandoenlijk biggetje van vijf jaar oud. Samen met papa, mama en kleine broertje George woont Peppa op de boerderij. Samen met haar familie en vele vriendjes beleeft Peppa leuke avonturen. Peppa is eenvoudig in 2D getekend, kleurrijk en opbeurend. De avonturen van Peppa passen perfect bij de belevingswereld van peuter en kleuters. Net als ieder kind is Peppa dol op spelen met haar vriendjes, school, ballet, opa en oma en… in modderpoelen duiken!

Over BOTI
Big On Toy Innovation (BOTI) Europe B.V. is een in Apeldoorn gevestigd speelgoedbedrijf. Het bedrijf richt zich volledig op de ontwikkeling en wereldwijde distributie (FOB) van innovatief en vermakelijk speelgoed voor kinderen over de gehele wereld, zowel van zelf ontwikkelde producten, alsmede van 3rd party producten in Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. BOTI is de afkorting van Big On Toy Innovation en werkt met een sterk en toegewijd team van entertainment professionals die hun kundigheid bundelen onder de inspirerende leiding van chairman Stephan Volcke en CEO Nico Blauw.

Lees ook:De feestdagen zijn pas compleet met Peppa!
Lees ook:Lekker spelen met Peppa Pig op gloednieuwe website!
Lees ook:Bezoek in april een kinderboerderij bij jou in de buurt en ga op avontuur met Peppa!
Lees ook:Verkiezing leukste speeltuin van de regio nadert finale
Lees ook:Gevaarlijke schommel in Speelstad Oranje; ernstig gewond kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>