Keep it cool met Stokke® MyCarrier™ Cool

Na het succes van Stokke® MyCarrier™, de unieke drie-in-een draagzak die speciaal is ontworpen om je kindje comfortabel en dicht bij je te dragen, introduceert Stokke de Stokke® MyCarrier™ Cool, de ademende draagzak waarmee warmte en transpiratie verdwijnen en op deze manier beide lichamen aangenaam koel blijven. Onze 40 jaar ervaring met ergonomische multifunctionele producten is de basis van de ontwikkeling van de draagzak, die je gebruikt vanaf de geboorte tot peuterleeftijd. De Stokke® MyCarrier™ Cool heeft hetzelfde unieke ontwerp als de Stokke® MyCarrier™ maar is gemaakt van luchtdoorlatend technologisch mesh, het soort netstof dat ook voor sportkleding wordt gebruikt. Dit ademende materiaal heeft een optimale luchtventilatie en voert snel vocht af. Je baby en jij blijven op deze manier aangenaam koel.De Stokke® MyCarrier™ Cool groeit met het kindje mee zonder aan comfort en ergonomie in te boeten. Voor de baby is de “Happy Hips”-positie, de brede zit waarbij de rug, billen en bovenbenen worden ondersteund, van wezenlijk belang. En voor de ouders zijn de ergonomisch ontworpen tailleband, het basisframe en de schouderbanden uitermate comfortabel waardoor de rug niet wordt overbelast.

Negen maanden lang heeft het baby’tje aan jouw ritme kunnen wennen – waarom zou je daar nu opeens mee ophouden?

De drie draagoplossingen:
• Buikdrager – het kindje kijkt jou aan
• Buikdrager – het kindje kijkt naar voren
• Rugdrager – kindje op de rug

- De Stokke® MyCarrier™ Cool is verkrijgbaar in de kleuren Cream en Black.
- De Stokke® MyCarrier™ Cool is goedgekeurd volgens Oeko-Tex® Standaard 100, klasse 1 en gecertificeerd vrij van gevaarlijke stoffen.

Lees ook:Stokke ontwerpt duurzame producten die met je kind meegroeien
Lees ook:Drie Stokke-producten voor een onvergetelijke zomer met je gezin
Lees ook:Houd je kindje warm met de Winter Kit voor je Stokke® kinderwagen.
Lees ook:De Stokke® Xplory® Zomerkit is nu beschikbaar in zonnige Grey Lemon Stripes
Lees ook:Stad, bos of strand: de Stokke® Trailz™ is klaar voor het avontuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>