Sieradenlijn Sparkling Star voor moeder & dochter

Geïnspireerd door kerststerren heeft sieradenontwerpster Tanja Rakhou van KAYA sieraden gekozen om voor aankomende feestdagen verfijnde parelmoer sterren te verwerken in de designs. Swarovski, échte zoetwaterparels en symbolische bedeltjes … alle ingrediënten om deze kerst samen te stralen! De betoverende feestsieraden dragen de toepasselijke naam ‘Sparkling Star’ en zijn verkrijgbaar in sterling zilver (v.a. €21,95) of met een zilverlaagje (v.a. €14,95). Met alle sieraden verpakt in een roze zijden sieradenbuideltje is het een ideaal cadeau om onder te kerstboom te leggen.
Exclusief voor de feestdagen lanceert KAYA sieraden een speciale collectie parelarmbandjes voor baby’s en kinderen. Mét bijpassende armband voor mama en oma. Om de herinnering aan kerst voor altijd te koesteren! De kerstdagen staan in het teken van symbolische cadeaus die met zorg zijn geselecteerd. Tanja vertelt: “Bij deze moeder-dochter feestsieraden staat symboliek voorop. Vooral kleine meisjes voelen zich heel bijzonder als ze hetzelfde-als-mama armbandje dragen’. Ook aan oma is gedacht, zo ontstaat een waardevolle generatie set met het kleine meisje in het stralende middelpunt.

Sparkling Star voor newborns

KAYA wil graag bijzondere mijlpalen vastleggen met een sieraad. Daarom is ook voor newborns (en mama) de Sparkling Star editie verkrijgbaar. Het mama armbandje heeft een slotje met twinkelde steentjes, de baby draagt het sleuteltje. Dit staat symbolisch voor de onlosmakende moeder-dochter band.

Giving Back

De feestelijke sieraden laten niet alleen kinderen en mama’s in Nederland stralen. Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat kinderen in Gambia naar school kunnen. Op dit moment worden 7 kinderen financieel ondersteund van schoolgeld tot boeken en schoenen. Een soort ‘giving back’ dus, een mooi kerst sieraad voor jou, zij een betere toekomst.

KORTING!
Alle Sparkling Star sieraden zijn tot 31 december 2013 verkrijgbaar met een korting van 15%. Gebruik hiervoor code ‘feestsieraden‘.

Lees ook:Zilveren moeder en dochter sieraden: forever love!
Lees ook:Geef mama een sieraad van KAYA voor moederdag!
Lees ook:Stralende feestdagen met KAYA’S symbolische sieraden
Lees ook:Geef je babydochter een prachtige armband cadeau met kerst!
Lees ook:Het beste kerscadeau: een kindersieraad van LOVY

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>