Dagje vissen in de mooiste kleertjes van BOMBA

Schermafbeelding 2013-04-04 om 13.57.33Kleine visjes, grote visjes, er zijn allerlei soorten visjes in de zee! Wat is er nou leuker om een dagje te vissen met je beste vriend of lieve papa? Dit natuurlijk geheel in de kleding van Bomba Boys. De items van Bomba Boys passen er namelijk heel goed bij. Het zijn comfortabele en stoere items, met een vleugje casual. Ideaal voor een dagje avontuur aan zee! Je kunt je er fijn in bewegen en de items zijn speels bewerkt. De collectie bestaat uit zachte kleuren, waardoor je de vissen niet afschrikt. Het shirt is 39,95 euro. De blouse 69,95 euro. De jeans is 69,95 euro. Ga voor meer informatie en inspiratie naar: www.bombaboys.nl

Lees ook:IKKS Junior is jarig (25!) en viert feest!
Lees ook:IKKS lanceert nieuwe junior lijn: ‘WE ARE YOUNG’
Lees ook:Shop vanavond de nieuwste collectie van nOeser (vanaf 19.30 uur)
Lees ook:Wintercollectie 2013 Bomba vol glitter en glamour
Lees ook:Stoer en elegant met kinderkledingmerk WILD

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>