De allermooiste murals voor kinderkamers

Het is Pimpelmees gelukt: het voorjaar breekt niet alleen buiten, maar ook op de muur van de kinderkamer aan! Vanaf nu straalt ieder seizoen met het mooiste behang in zachtroze, lichtblauw en zeegroen. Witte muren in een kinderkamer: dat kan gewoon niet! De (vaak) grote oppervlakten nodigen uit tot kunst, kleur en warmte. Pimpelmees begrijpt dat als geen ander en heeft daarom een collectie murals ontworpen voor zowel jongens- als meisjeskamers. De murals vormen een perfecte uitgangsbasis om de rest van de kinderkamer mee in te richten. Of je nou kiest voor strak witte meubeltjes, stoere houten items of romantisch brocante: de muren lijken zich er in sfeer wel naar aan te passen. Je blijft naar de prachtige tekeningen van de murals kijken.Vogeltjes, vogelhuizen, witte reigers, ijsberen, sterren, raketten en vliegtuigen: Fly away and reach for the stars! Heel veel fijner wegdromen kan bijna niet; inspiratie te over! En ben je niet zo’n ‘hoogvlieger’, dan kun je er ook voor kiezen weg te dromen in een wonderlijke onderwaterwereld, vol gekke visjes, zeemeerminnen, duikers, zeepaardjes en walvissen met een ijsbeer op hun rug! Alles kan: het is jouw wereld, waar volop gelachen wordt! De murals met grote prints laten zich geweldig combineren met het vliesbehang vol vlinders en vogels. Of je nu voor één muur of alle muren kist: Pimpelmees geeft sfeer aan de kinderkamer.

Ontdek de behanger in jezelf door aan de slag te gaan met dit makkelijk aan te brengen vliesbehang. En geniet daarna van alle complimentjes over je vakwerk én de allermooiste kinderkamer ter wereld!

Over Pimpelmees

In 2009 hebben de zussen Ingeborg en Marieke Pimpelmees opgericht. Nostalgie, dieren, bloemen, boeddha’s en fijne kleuren staan centraal in de ontwerpen van het duo. Pimpelmees is bekend geworden met geboortekaartjes maar biedt daarnaast trouwkaarten, inpakpapier, ansichtkaarten en behang voor kids.

Lees ook:Behang van Pimpelmees in Wonen bijlage van De Telegraaf!
Lees ook:Klein & Fijn breidt collectie van Lavmi uit met fotobehang, beddengoed en lampen
Lees ook:KEK Amsterdam presenteert inspirerende collectie fotobehang Wallpaper Stories
Lees ook:Fleur de muren van de kinderkamer op met een poster
Lees ook:Roodborstje: bijzonder behang en prachtige posters voor de kinderkamer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>