Het beste kerscadeau: een kindersieraad van LOVY

We hebben Sinterklaas nog maar net gehad of wij ouders moeten alweer denken aan de cadeautjes voor onder de boom. Wat gaat het dit jaar worden? Nou: ik heb de gouden tip! Wat dacht je van een prachtig sieraad van LOVY: echte pareltjes, Swarovskikristallen, rozenkwarts…. Zo mooi! Speciaal voor de feestdagen heeft ontwerpster Laura van den Brink dit lieve ‘Twinkle Star’ armbandje in een kleine oplage ontworpen. Echt een uniek sieraad waar menig meisjeshart heel veel sneller van gaat kloppen! (En laten we eerlijk zijn, menig moederhart ook!) Mijn dochtertje is er in elk geval helemaal gek van! Het armbandje is bijzonder cadeau voor baby’s eerste Kerst of voor een lief meisje dat zich hiermee een prinses waant. Wat zal ze stralen in haar mooie feestjurkje en dit armbandje om haar pols! Ook verkrijgbaar als ‘Twinkle Star pink’ en als collier of set. De zilveren sterretjes verwijzen natuurlijk naar de kerststerren en staan ook voor dapperheid en kracht. Rozenkwarts is een is een lichtroze edelsteen met een zachte werking die perfect bij kinderen past. Zelfs voor pasgeboren baby’s is deze edelsteen geschikt.

Naast deze Limited Editioncollectie heeft Laura nog veel meer bijzondere armbandjes, oorbellen en kettinkjes in haar collectie. Echt hét ultieme cadeautje voor dat lieve nichtje, dat kersverse baby’tje of je geweldige dochter. Ik zou willen zeggen: BESTEL!

Lees ook:Sieradenlijn Sparkling Star voor moeder & dochter
Lees ook:Prachtige jongensarmbandjes van LOVY
Lees ook:Mag een kind van 13 alleen de wereld rondzeilen?
Lees ook:LOVY presenteert collectie klassieke sieraden voor Kerst
Lees ook:Fleur de kinderkamer op met posters en deurstickers van DecoDeco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>