De mooiste ketting van LOVY voor kleine ballerina’s

Voor meisjes die gek zijn op dansen, ontwierp Laura van den Brink van LOVY luxe kindersieraden een speciale ballerinaketting. Gemaakt van sterling zilver en met een echte zoetwaterparel, om met liefde te dragen en daarna voor altijd te bewaren. Super echt! Echt iets voor mijn kleine dansende dochter. Leuk verjaardagscadeautje! Zo’n lief gezicht, een zaal vol kleine meisjes die dartelend hun eerste balletpasjes zetten.  Gehuld in een enorme tutu’s en op echte balletschoentjes. Speciaal voor deze danseresjes maakte LOVY deze ballerinaketting, op veler verzoek. Een ideaal cadeau voor kleine én grotere  balletfans, want ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes (voor 3 t/m 12 jaar).

“There was something in her movements
that made you think that she never walked
but always danced…”
- Lucy Maud Montgomery -

De ketting bestaat uit sierlijke 2mm sterling zilveren ballchain. De fraaie balletschoen die eraan hangt is ook van massief zilver. Het schoentje is 2,5 cm hoog en weegt 2,6 gram. Het is  in 3D gemaakt, dus aan alle kanten gedetailleerd te bekijken. Naast de  bedel hangt een echte zoetwaterparel van 6mm. De ketting wordt geleverd in een luxe LOVY bewaardoosje en wenskaartje om een persoonlijke boodschap op te zetten. Verkoopprijs vanaf €34,95, via www.lovy.nl

Lees ook:LOVY presenteert collectie klassieke sieraden voor Kerst
Lees ook:Prachtige jongensarmbandjes van LOVY
Lees ook:Trotse mama’s verdienen mooie armbanden…
Lees ook:Win een oranje sieraad ‘Kwillem’ van Gooische Frutsels!
Lees ook:Perfecte afleiding voor je kind bereik je met…een sierraad!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>