Het is nog sale, maar het wordt al voorjaar bij Daantjes4Kids

Terwijl bij Daantjes4Kids de uitverkoop van deze winter nog in volle gang is (de moeite van het kijken meer dan waard, want de afprijzingen zijn enorm) richt de geweldige webwinkel zich ook alweer op aankomend voorjaar. De communiekleding 2012 ziet er echt geweldig uit. Another World komt met een ontzettend leuke collectie op de markt en ook Seguro brengt veel fraais. En daar krijg je met deze zachte temperaturen meer en meer zin in! Mocht je nou niets met communie hebben, maar wel wild zijn van de kleertjes: geen probleem! Deze lijn is ook uitermate geschikt voor de betere feesten. En laten we eerlijk zijn: je kunt natuurlijk ook gewoon besluiten van de dag een feestje te maken met een mooie jurk! Bij de meiden veel grijs en wit en bij de jongens veel rood, wit en blauw. Heerlijk Hollands allemaal.

Naast deze twee merken heeft Daantjes4Kids nog heel veel andere superleuke kindermerken, die allemaal met de voorjaarscollectie komen. We krijgen er helemaal zin in. Als je je nu aanmeldt voor de nieuwsbrief, ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste Daantjes4Kids nieuws. En mocht je een keertje rustig op je gemak willen winkelen, overweeg dan eens een kledingparty.

Daantjes4Kids: voor de allerkleinsten tot de grote kinderen; je slaagt er gegarandeerd.

Lees ook:Bij Daantjes4kids leeft kinderkleding!
Lees ook:Leuk kindermerk uit Australië: Baobab!
Lees ook:Wow, wat shopt het fijn bij Anne for Kids!
Lees ook:Van het Belgische ‘Lily-Balou’ word je vanzelf vrolijk!
Lees ook:Nieuw in Nederland Mundo Melocotón: praktisch, comfortabel, draagbaar, kleurrijk én betaalbaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>