Kinderboutique Mäuseland is stoer, lief en hip

Bij Kinderboutique Mäuseland vind je stoere, lieve en hippe baby- en kinderkleertjes van maatje 56 tot en met 176. En momenteel is de sale in volle gang. De wintercollectie kent kortingen tot nu al 50%, waardoor je heerlijk voordelig kunt winkelen. Ik ben helemaal om. Wat een gave webshop! Het is meer dan duidelijk dat ze bij Kinderboutique Mäuseland weten wat online shoppen is. Facebook, Twitter, Hyves: aan alles wordt meegedaan. De website update met de nieuwste items, waardoor je heel snel op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.


Kinderboutique Mäuseland
brengt de nieuwe collecties van de merken: Feetje, Jubel, Sturdy, Retour denim de Luxe, Tumble ‘n Dry, Jottum, Carbone, CRB, Monny, Junior B, Bonnie Doon, Steiff en Guess. Daarnaast heeft Mäuseland een breed aanbod aan geschenkartikelen, zoals slabbetjes, sokjes, knuffeldoekjes, rammelaars, pluche dieren (van mammoet tot eenhoorn!), mutsen en nachtlampen van o.a. de merken Dushi, Sterntaler, Steiff.  Een behoorlijk divers aanbod dus. De webshop kent een ‘stenen’ winkel in Duitsland (47638 Straelen-Herongen) en ook daar is een grote Outlet-collectie in de maten 56 tot en met 176 verkrijgbaar van o.a. Motion Wear, Esprit, Vingino, BFC, Babyface, Miss Sixty, Name-It en nog veel meer!

Je hoeft maar eventjes de reactie in het gastenboek te lezen of je weet dat je hier met een zeer gerust hart kunt shoppen. Alleen maar tevreden klanten!
Ga snel naar de Facebookpagina of Hyvespagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. En sla nog even lekker voor de feestdagen de leukste kleertjes voor je zoon(s) of dochter(s) in!

Lees ook:Bij Zero 2 Twelve shop je voor baby’s tot 12-jarigen
Lees ook:Kixx-Online: van Bengh tot Vingino en voor kids én papa’s en mama’s
Lees ook:Online shoppen bij Eb&Vloed: dé webwinkel uit Vlieland!
Lees ook:Uk&Co: de leukste kledingmerken voor jongens en meisjes
Lees ook:Scotch R’belle, Imp & Elfs, Bengh: shop till you drop bij Skiks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>