Lekker blij worden van de spulletjes van Zo Fleurig

Alles voor hippe meiden en mama’s: dat vind je bij Zo Fleurig. Alleen die naam is al om helemaal blij van te worden! Van kleertjes tot waanzinnige strijkapplicaties, haarspeldjes, paraplu’s, van tassen tot muurstickers en de allerleukste accessoires: Zo Fleurig heeft het. Ik heb me er echt een flinke tijd mee vermaakt, met het bekijken van de collectie! Leuk hoor!

De merken zijn super: 4FunkyFlavours, De Kunstboer, Cakewalk, Lolo love to Love, Moodstreet: het is slechts een greep uit het aanbod en de gemene deler is kleur. De site navigeert geweldig en je ontkomt er niet aan er vrolijk van te worden. Ik houd er zo ontzettend van, dat kinderkleertjes blijheid uitstralen. Niets zwart of kleurloos: lekker levendig!
Vergeet ook zeker niet even naar de tassen te kijken. Mocht je voor het nieuwe schooljaar nog een gaaf exemplaar nodig hebben om de kids mee te verrassen (ik vind het ook altijd zo’n leuk cadeautje) dan ben je bij Zo Fleurig helemaal aan het juiste adres. Momenteel is het volop sale, waardoor je lekker voordelig kunt shoppen. En als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je 10% reductie.  Aan alles wordt gedacht. Nou, hou maar op met het lezen van deze tekst, zet een kopje thee en ga het komende uur maar eens lekker online shoppen bij deze leuke webwinkel. Van mij krijgt ie een eervolle vermelding in de categorie Het Beste Kinderspul.

Lees ook:Guess en Levi’s bij het hippe Roos & Tijn
Lees ook:Kabaal + Ko Kidz Store: voor kleertjes en more!
Lees ook:Bijna 40.000 stuks kinderkleding op één site!
Lees ook:ZiZo Kindermode: feestelijk shoppen
Lees ook:Maak je eigen trendy schoenencollectie met I love Shoes van Ravensburger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>