Verantwoord (en heel leuk) shoppen doe je bij Nikabella

Mooie en leuke kleertjes is één, betaalbaar is twee en sterk en comfortabel drie, maar wat ook heel, heel erg belangrijk is, is verantwoorde kleertjes. Er zijn enkele webwinkels die zich hebben toegespitst op het verkopen van verantwoorde kinderkleertjes. Dat vind ik echt super! En in dat rijtje kunnen we Nikabella toevoegen.

Nikabella verkoopt kinderkleertjes van bekende merken als Kids Case, Katvig, Moodstreet, Imps & Elfs en Little Feet. Deze merken streven ernaar hun kleertjes zo schoon en eerlijk mogelijk te produceren. Dan werk je dus samen met je kids aan een beter milieu voor je kids! En voor jezelf natuurlijk. De kleertjes die je bij Nikabella koopt is milieuverantwoord, waarbij eerlijke lonen voor de makers voorop staan en kinderarbeid uit den boze is. De merken geven de voorkeur aan biologisch katoen of andere milieuvriendelijke materialen, en werken samen met naaiateliers die onder goede arbeidsomstandigheden eerlijk werken en ze zijn altijd op zoek naar betere manieren om hun producten op een schone en eerlijke manier te produceren. Mooi hè? Dat shopt nog eens zonder schuldgevoel!

Om het verantwoorde aspect extra onder de aandacht te brengen, zijn de kleertjes van Nikabella voorzien van pictogrammen. Deze pictogrammen maken in één oogopslag duidelijk of het product is gemaakt van biologisch katoen of een ander milieuvriendelijk materiaal en of het product getest is volgens de Öko-Tex standard 100. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het materiaal zitten, waardoor het product helemaal huidvriendelijk is. Nee, ik ben helemaal om, nog los van de waanzinnig leuke kleertjes die Nikabella verkoopt. Dit is echt een webshop die een eervolle vermelding in mijn categorie ‘Beste Kinderspul’ verdient! Enne…als je nu gaat shoppen, krijg je 40% reductie! Mooi meegenomen! En als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je ook nog eens 10 euro in mindering op je eerstvolgende bestelling. Het houdt niet op!

Lees ook:Kinderwebshop Ik Zie Je heeft het goed begrepen
Lees ook:Pepatino: nieuwe webwinkel vol kleertjes met karakter
Lees ook:Duurzaam en nostalgische kinderkleertjes: retrokleertjes.nl
Lees ook:Superfijn (en NU heel voordelig!) shoppen bij Bink & Troela
Lees ook:Het is nog sale, maar het wordt al voorjaar bij Daantjes4Kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>