Blote kindervoeten in slippers: de Slipperwebshop maakt het mogelijk

Het weer is er helemaal naar; de voeten mogen bloot en de slippers kunnen aan. Met kinderen is het dan toch een jaartje na de laatste zonnestralen misgrijpen, heb ik aan den lijve ondervonden. Want wat ze vorig jaar nog pasten, is nu een maat te klein! Gelukkig is daar de Slipperwebshop – met de grootste keuze aan merkslippers van de Benelux! De Slipperwebshop biedt een groot assortiment gave slippers van bekenden merken als Birckenstock. Bjorn Borg, Ipanema, Havaianas en Lacoste – en dit is nog maar een greep uit het merkenaanbod. Vandaag bestellen voor 16.30 is morgen in huis. En…gratis verzonden binnen Nederland. Zijn je slippers niet goed? Geen probleem, krijg je je geld terug. En wat misschien nog wel het meest fijne is, is dat je gewoon volop kunt genieten van de zon omdat je even snel online shopt en er niet met de kids voor de stad in moet. Nee, zonder enige vorm van twijfel: ik ben om! De Slipperwebshop krijgt van mij een eervolle vermelding in de categorie Het Beste Kinderspul! Overigens…je kunt ook voor jezelf en voor je man bij deze gave webshop terecht. Nou, nu ben je helemaal overtuigd, toch?

Lees ook:Slippers te klein? Surf even langs de Slipperwebshop!
Lees ook:Amerikanen omarmen naam Elvis weer voor hun kinderen
Lees ook:Baby voor Yolanthe en Wesley?
Lees ook:Just Little Kinderkleding heeft het helemaal begrepen
Lees ook:Babyvoeding vanaf april allemaal online bestellen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>