Koning te Rijk: webshop met superopmaak én inhoud

Zo nu en dan tref je een webshop waar de opmaak je enorm van raakt. Dat doet Koning te Rijk. Het gras aan de onderzijde vol lieveheersbeestjes, de schattige afbeeldingen in de rondjes om naar de winkel of je mandje te gaan: helemaal mijn stijl! En dan de kleertjes…ja, die zijn ook gewoon geweldig. Niet de doorsnee merken, maar juist daarom zo ontzettend leuk. Nee, eerlijk is eerlijk: Koning te Rijk verdient het om te worden genoemd in de categorie Het Beste Kinderspul.4 Funky Flavours, Carbone, Claesens, Desigual, Kik-Kik, Love Therapy, Mim-Pi, Molo, Petit Louie, Retro Rock and Robots, Smafolk, Tapete, Vingino en Wild: de merken die je aantreft bij Koning te Rijk. Staat er een bloemetje achter het logo, is het voor een baby, een hartje voor een meisje en een sterretje voor een jongen: mocht je dit vergeten kun je het altijd even terugzoeken in de legenda. De selectie van de items die de webshop biedt is in een woord geweldig! Lekker kinderlijk en vrolijk.

Koning te rijk is naast de webshop tevens een eigenzinnige kinderkledingwinkel in Gouda. Daar kun je natuurlijk alle kleertjes ook nog eens in het echt bekijken, mocht je daar behoefte aan hebben. Maar uit ervaring weet ik dat moeders met kleine kinderen juist heel blij zijn met de mogelijkheid ook online te shoppen; wel zo ontspannen!
De winkel is van Koning te Rijk is geopend van dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30 en op zaterdag 10:00 – 17:00. Adres: Lange Groenendaal 90 in Gouda.
Maar voor nu: www…. Juist! Webwinkelen!

Lees ook:Van Mim-Pi tot Lief en Koeka: Villa Vrolijk heeft het!
Lees ook:Pepatino: nieuwe webwinkel vol kleertjes met karakter
Lees ook:Wow, wat shopt het fijn bij Anne for Kids!
Lees ook:Morris & Mara: een webshop met een mooi uiterlijk en een mooi innerlijk!
Lees ook:Paddington Station brengt de beste merken voor kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>