Sleetje rijden op een echte BMW slee

Sleeën doen we deze winter natuurlijk wel helemaal in stijl en op z’n snelst. En denk daarbij vooral niet aan een houten sleetje zoals wij dat zelf vroeger hadden… Nee, het moderne kind speert door de sneeuw op een echte BMW slee, zo lees ik net in De Telegraaf. Het ding ziet er inderdaad heel stoer en razendsnel uit. Maarre…ik zou mijn kind er denk ik niet zo heel erg snel op laten – helemaal niet in de bergen waar de sneeuw toch het meest te vinden is. Het lijkt me een ding dat snel ‘out of control’ is! Hoe dan ook: denk vooral niet dat je er zelf plaats op kunt nemen. Tenzij je gewicht nog onder de 50 kg is. Alleen voor je zoon of dochter dus.

Lees ook:Baby voor Yolanthe en Wesley?
Lees ook:Kindvrije horeca helemaal zo gek nog niet
Lees ook:Sneeuwgezicht
Lees ook:Kidscoot Sneeuwstep, de nieuwste rage in de sneeuw
Lees ook:Eerste repetitiedag Carry Slee-musical SPIJT!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>