Hollandse Huisjes bij www.olee.nl

Ook zo gelukkig met Holland? En heeft de kinderkamer een stukje verse decoratie nodig? Kijk dan eens op www.olee.nl. Daar vind je de allerleukste dekbedden, slingers, lampenkapjes en boxkleden.  Erg gaaf! Maar er is nog veel meer leuks op deze site te vinden. Surf er snel naartoe; word je helemaal blij van!

Lees ook:Verliefd op het behang van Room Seven (Ikenik.nl)
Lees ook:Leuks voor Spaanse kinderprinsesjes
Lees ook:Chaos-and-order: lekker stoer en eigenwijs
Lees ook:Lief! Lifestyle is echt té lief!
Lees ook:Dekbed met naam kind erop: dat kan bij Urbankids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>