Heelarious komt wederom met hilarische kinderschoenen

Na de pumps van vorig jaar, komt Heelarious nu met deze hysterische cowboylaarzen. Je moet er van houden (doe ik dan weer niet) maar humor is het wel. Het is in elk geval een leuk kraamcadeau. Of het ooit wordt gedragen is een tweede, maar reken maar dat jouw cadeau menig maal uit de kast zal komen om aan de rest van de visite te laten zien. En dat is toch uiteindelijk je doel; scoren met je cadeau! De laarsjes kosten 39,95 en zijn onder meer hier verkrijgbaar.

Lees ook:Gouden Boekjes gaan het theater in
Lees ook:Kraamcadeaus slaan plank vaak mis: koop toch bonnen!
Lees ook:Publieke Omroep weer meer door kinderen bekeken
Lees ook:Kraamergernissen: van kraamvrouw tot visite
Lees ook:Het beste kerscadeau: een kindersieraad van LOVY

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>