Saartje kindersierraden; gewoon heel leuk!

Vandaag heb ik met mijn dochtertje een leuk armbandje gekocht van het merk Saartje. Voor nog geen vier euro ben je in het bezit van een heel lief klein armbandje in de meest leuke kleurtjes. Nou hebben wij gelukkig een winkel in het dorp zitten waar je de armbandjes (kettinktjes overigens ook!) kunt kopen, maar ook online zijn ze volop verkrijgbaar. Bijvoorbeeld hier! Leuk cadeau, leuk om een simpele outfit op te leuken…gewoon LEUK! De site onder de ‘hierknop’ is overigens sowieso een echte aanrader om even online te shoppen…

Lees ook:Bestel je feestdageninkopen gewoon online: wel zo makkelijk
Lees ook:Tuff: leuke online shop voor tieners (en mama’s)
Lees ook:Jong moeder zijn: in Mama wordt erover geschreven
Lees ook:Het beste kerscadeau: een kindersieraad van LOVY
Lees ook:Heelarious komt wederom met hilarische kinderschoenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>