Nieuwe Ariadne at Home Kinderen vol geweldige hebbedingen

Het is zo fijn eindeloos te veranderen, te restylen en te rommelen op de kamers van je kinderen. Althans, dat vind ik. En een beetje inspiratie is daarbij nooit weg. Zit je nou zelf ook met de handen in het haar, ren dan naar de winkel voor de nieuwe Ariadne at Home Kinderen (4,95 euro). Daar zijn de allerleukste interieurideeën van dit moment in verzameld. Waarschuwing vooraf: je kan hebberig en bijzonder onrustig van het blad worden. Dat was de uitwerking op mij in elk geval. Nog drie maanden en dan krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Kan ik me helemaal uitleven! De Ariadne at Home Kinderen gaat in elk geval mee!

Lees ook:Koop de Flair Mama en Ariadne at Home Kinderen bij Magvilla
Lees ook:Naam dochter Willem-Alexander & Maxima bekend
Lees ook:Onszelf.com voor (onder meer) niet alledaags en erg leuk behang
Lees ook:Roken slecht? Dat weten veel zwangeren nog steeds niet!
Lees ook:Swingen met de hilarische en hartverwarmende film HOME!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe Ariadne at Home Kinderen vol geweldige hebbedingen

 1. desiree

  In het oude centrum van den haag zit weggesopt een winkel in antiek & brocante en kindermeubels. Ik ben hier bij toeval gekomen en heb daar voor een hele leuke prijs een commode, kast en bedje gekocht alles oud, maar opgeknapt. De mevrouw in de winkel was zeer klantvriendelijk en heeft wel een uur met mij meegedacht dmv bladen en kleurkaarten. De kamer is echt geweldig geworden. Ook al loopt deze winkel volgens mij als een trein ik vind het leuk om deze winkel onder de aandacht te brengen, vooral om het persoonlijke advies en gastvrijheid

    /   Reply  / 
  1. Liselot

   Wat leuk! waar zit deze winkel?

     /   Reply  / 
 2. Paul - Tureluurs Baarn

  Vanaf vrijdag ligt er een Ariadne in de schappen met een leuk artikeltje over Tureluurs Baarn.
  Daar kan je bijvoorbeeld een meubeltje maken, vogelhuisjes met mozaĆ­ek pimpen of voor de kinderen allerlei leuke dingen maken.

  Het artikel gaat over dat laatste. Dus jij maakt met je zoontje/dochtertje een leuk onderwerp. Wat het deze keer is is nog een verassing, maar iets zegt mij dat het met dwergen te maken heeft :-)

  Groeten uit Baarn
  Paul
  Tureluurs

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>