Blond&Blond: funky kleding voor stoere kids

Blond & Blond, een voor mij nieuwe website waar je terecht kunt voor bijzonder leuke kleding. Neem nou deze T-shirts met de voor veel kinderen toepasselijke tekst 'EET JE BORD LEEG' of 'Angel in disguise'. Blond&blond is een jong Hollands kinderkledingmerk, dat door de bedenkers wordt omschreven als eigenwijs en dwars. Blond&blond maakt funky kleding voor stoere kids. In 2007 wordt de collectie uitgebreid met broeken, bloesjes, jurken en uiteraard weer veel nieuwe shirts.

Op de site van Blond&blond kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven!

Lees ook:Beenutzz; funky kinderkledingwebwinkel!
Lees ook:Mim-Pi komt met geweldige zomercollectie!
Lees ook:Kinderkledingmerk Lollylicious heeft een broertje, ChocoLoco!
Lees ook:SuperRebel KidsGear vlammend van start met eerste collectie AW15
Lees ook:New brand SuperRebel KidsGear stookt het vuurtje op deze winter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>