Maud.Design heeft het begrepen: een babykamer mag best hip!

Ben je nou niet het type zachtblauw of lichtroze en mag het van jou allemaal wel wat knallen op de babykamer, kijk dan eens op de site van Maud.Design. Als je dergelijke aankleedkussenhoezen weet te ontwerpen kunnen we met gemak stellen dat je het hebt begrepen. Helemaal leuk! Maar dit is niet het enige leuke bij Maud.Design. Ook de serie Combat of Hollands Glorie zijn super.

Lees ook:Jottum wintercollectie 2006-2007: erg goed!
Lees ook:Bulbby bedrukt bijna alles voor je kind!
Lees ook:Just Little Kinderkleding heeft het helemaal begrepen
Lees ook:Vet leuk: babyslaapzak van Barbapapa
Lees ook:Einde Pokémon op Jetix

1 Reacties // Reageer

One thought on “Maud.Design heeft het begrepen: een babykamer mag best hip!

  1. Shira Sauvageau

    I was very pleased to find this website. I needed to thank you for this great article Maud.Design heeft het begrepen: een babykamer mag best hip! | Kinderspul! I definitely loved each little bit of it and I have you bookmarked to take a look at new stuff you write.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>