Evy van Kempen Foundation helpt ouders van zieke kids financieel

Zojuist heb ik een artikel afgerond voor een blad waar ik voor schrijf. Voor dat artikel heb ik een bijzonder meisje van nu 22 jaar geïnterviewd. Nadat ze op haar 15e botkanker kreeg, maakte de chemo haar hart kapot. In 2003 kreeg ze een transplantatiehart. Uiteraard hebben de kinderen in dit soort situaties het het zwaarst, maar ook de ouders krijgen een behoorlijke klap te verwerken. Niet alleen moeten zij hun kind door een diep dal zien gaan, ook organisatorisch vergt een ziek kind veel. Evy’s ouders konden gedurend de periode dat zij ziek was amper werken en kregen het daardoor financieel lastig. Nu ze weer beter is, wil Evy wat doen voor ouders die in hetzelfde schuitje zitten. Daarvoor heeft ze een eigen foundation opgericht.

“Ik heb me toen ik ziek was erg schuldig gevoeld over het feit dat mijn ouders financiele problemen kregen. Ik vind dan ook dat ouders die al genoeg zorgen om een kind hebben niet ook nog eens met geldzorgen moeten komen te zitten”, vertelt Evy. Kijk eens op www.evyvankempenfoundation.nl voor meer informatie én donaties! Nog een goed doel nodig voor de fancy fair van het kinderdagverblijf? De sponsorloop op school? Het doel van Evy lijkt ons bij uitstek geschikt!

Lees ook:Is je kind echt ziek of schoolziek?
Lees ook:Uithuisplaatsing bij kinderen met extreem overgewicht
Lees ook:Tablets zijn hartstikke slecht voor de ontwikkeling van een kind
Lees ook:Gescheiden ouders laden even op als de kids bij expartner zijn
Lees ook:Hierom laat je je kind NOOIT alleen in de auto met warm weer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>